ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΗΜΕΡΕΣ

                                            Βιογραφικό

Οι λάθος εποχή δημιουργήθηκαν το καλοκαίρι του 2007.Το αρχικό τους σχήμα αποτελούσαν τρία μέλη όμως, ο σχηματισμός που κρατήθηκε από τα πρώτα βήματα μέχρι και σήμερα είναι ο εξής :
χωρίς κανόνα (στίχους και ερμηνεία ) και hool 132(scratch)
Από τα τέλη του 2008 έως τα μέσα του 2009, ενώ είχαν ξεκινήσει να περνούν  μέρος σε  συναυλίες  καθώς και να ετοιμάζουν  το υλικό τους, μπήκαν στην διαδικασία «στροφής» της μέχρι τότε στάση που κρατούσαν.
Μια και η αποστροφή για τη μέση αντίληψη γύρω από το hip hop και την «κουλτούρα» του όσο και η απέχθειά τους για τα μαγαζιά, τους χορηγούς και τα αφεντικά τους (όσο και η γενικότερη πολιτική αντίληψή τους ως άτομα) δεν άργησε να οδηγήσει το γκρουπ στη λογική της αυτονομίας ,της αντί-εμπορευματικής έννοιας γύρω από την τέχνη, ουσιαστικά το d.i.y.

 
Ειδικότερα : τα μελή του αντιλαμβάνονται το συγκρότημα ως έννοια ενός μακροπρόθεσμου στόχου και ως μία προσωπική δομή διάχυσης λόγου και στάσης ζωής, που έχουν επιλέξει.Μια τέτοια δομή και ένας τέτοιος σκοπός όπως και αυτός  που έχουν επιλέξει στην υπόλοιπη καθημερινότητά τους , εφόσον για αυτούς ο λόγος και οι πράξεις είναι έννοιες ταυτόσημες.

Από το σημείο αυτό και έπειτα έχουν λάβει μέρος σε αρκετά αυτό-οργανωμένα εγχειρήματα όπως αντιφασιστικές καιαντιρατσιστικές συναυλίες , γενέθλια καταλήψεων, οικονομικής ενίσχυσης και αλλά.
Έπειτα, έχουν συμμετάσχει σε διάφορες συλλογές ανά καιρούς ενώ στα τέλη του 2011 αρχές του 2012 κυκλοφορήσαν τον πρώτο ολοκληρωμένο τους δίσκο με τίτλο έπος του εμφυλίου στην αστική μας φύση.
Τον Δεκέμβριο του 2015 κυκλοφορεί ο δεύτερος δίσκος τους με τίτλο η όξινη βροχή λεκιάζει της άυλες σας σε μουσικές του orphanatic και cynikal- one, μελή τον enroute project.

Στο σημείο αυτό που βρίσκονται σήμερα ετοιμάζουν το νέο τους υλικό.
Αυτά μέχρι εδώ…

 

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: